Säljstopp på 8-3-5-3 och 6-3-8-5, läs mer här


Välkommen till EkoNyheterna med det senaste från Ekoväx, Slätte gård och Slätte Ekodag.

Det händer alltid något nytt hos oss, vi växer med nya projekt och idéer kring Ekoodling. Vill du ha mer information om någon nyhet kontakta Emil eller Therese.
nyhetsstripe

Säljstopp

Vi måste tyvärr meddela att vi nått en så hög ordernivå på Ekogödsel Plus 8-3-5-3 och EKogödsel plus 6-3-8-5 att vi inte kan ta emot fler ordrar på dessa två produkter.

Däremot kan vi fortsätta sälja Ekogödsel Plus 9-4-0 och Ekogödsel Plus 4,4-1,5-2.

Vinassen är slutsåld hela våren.

Italienresa och vinass

I förra veckan var vi en sväng i italien med Mariestads driftledarklubb. Mycket trevlig resa där vi bland annat var på DODA´s gödselpumpsfabrik. Vi var i Po- området i norra Italien och det var väldigt mycket jordbruksmark där. Spännande resa!

Den 1 dec kommer vi släppa lite mer vinass för försäljning. Vi kommer som vanligt göra ett utskicka så håll koll i brevlådan.  Vi kommer även lägga upp vykortet här på Eko Nyheterna.

Sverigemiddag på Slottet

Fredagen den 22/9 var vi inbjudna till Kungliga Slottet i Stockholm av vår kung.

Det var den årliga Sverigemiddagen och vi var utvalda som länsrepresentaner från Västra Götaland tillsamman med tre andra. Det var en mycket trevlig kväll och såklart åker vi gärna dit på middag igen. Totalt var det 135 inbjudna gäster från alla Sveriges län och från kungafamiljen kom Kungen, Drottningen, Kronprinsessan Victoria, Prins daniel och Prins Carl- Philip.

IMG 4831 2
Här är vi på väg in tillsammans med Västra Götalands nya landshövding Anders Danielsson och elitidrottare Meraf Bahta.