Besöksinformation Slätte Ekodag

Den 19 juni 2018 är det Slätte Ekodag, en kunskapsdag med inriktning mot ekologisk odling. Du som redan odlar ekologiskt eller du som funderar att ställa om din odling  kommer ha en fantastiskt lärorik dag. Vad är nytt?, kan man göra på ett annorlunda sätt än det vi gör idag? Många frågor får ett svar och ibland åker du hem med mer funderingar än när du kom.

Programmet för dagen håller på att sättas samman men TEMAT för dagen är Slätte goes under gound, dvs JORD.

Som tidigare år så ingår allt i priset, vi kommer även i år ha en fantastisk kock som lagar fantastisk mat till oss. På kvällen kör vi vidare med en middag/buffé under lösare former på Norrqvarn Hotell och Restaurang. Det har varit mycket uppskattat tidigare år.

Som vanligt kommer  vi inte kunna erbjuda alla en plats utan vi har begränsat antal platser både till dagen och  till kvällen så boka upp en plats redan idag för imorgon kan det vara fullt.

Boka antingen via detta kontaktformulär eller så mailar du till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Bäst är att vi får anmälan i text, det går även ringa till Therese på 070 49 38 432 och göra en anmälan.
Pris för dagen är 1600 kr / person
Pris för dagen samt middag på kvällen är 2100 kr/person

Här är ett galleri med bilder från Ekodagen 2017, vi hade en härlig dag!

Välkomna!